El treball col·laboratiu en xarxa per a la millora de la intervenció assessora
Resum
Aquest article pretén diferenciar les diverses concrecions que sovint es donen quan es tracta del treball en xarxa. En aquest sentit, el vinculem a un treball en col·laboració i així pretenem definir-lo.
Aquest treball en col·laboració requereix ser tractat com un procés de construcció on intervenen els diferents agents. Es fonamenta en un sistema de relacions i es sustenta en l'expressió de l'acceptació i el reconeixement de "l'altre", com a eines clau.
Referències
VEGA, S.: Instrumentos de trabajo, a COLETTI,M.; LINARES, J.L. (op.cit.)
CORNELLA, A.: Gestión del conocimiento que funciona, o reinventar Rousseau.
III Jornades de l’ACPEAP: Taula rodona sobre el treball en xarxa
I Jornada sobre “La infància al districte Horta-Guinardó”. Treball amb famílies i treball en xarxa (materials)
BASSEDAS,E. i altres: La coordinació de l’EAP amb d’altres serveis: Estratègies d’intervenció sistèmica aplicades a la gestió del treball en xarxa. Memòria del grup de treball any 2001.
HUGUET, T. i altres: L’assessorament psicopedagògic un treball en col·laboració. Conclusions de les terceres jornades de l’ACPEAP , gener 2001. Publicat a Revista Àmbits de Psicopedagogia i Educació , nº 3 octubre de 2001
“Projecte Interxarxes" Projecte de treball en xarxa al Districte d'Horta Guinardó. Barcelona. Iniciat a l’any 1999. Pròxima publicació en pàgina web
Descàrregues
Publicades
Número
Secció
Llicència
Els autors/ores conserven els drets d'autor i concedeixen a la revista el dret de primera publicació de l'obra, registrada sota una llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-Sense Obra Derivada. Aquesta llicència permet la descàrrega de les obres, i que es puguin compartir amb altres sempre que se’n reconegui l'autoria, però no permet que siguin modificades de cap manera, ni ser utilitzades amb finalitat comercial.